torstai 14. maaliskuuta 2013

Valmennusta

Enpä ole pitkään aikaan kirjoitellut Pepin kuulumisia tänne. Pari viikkoa ollaan menty aika rennosti, kerran viikossa on ollut estevalmennus ja muuten ollaan menty koulua ja humputeltu ilman satulaa ja peppi on toiminut aika kivasti.

Tasan vuosi sitten otettu kuva, oltiin just ostettu puolet pepistä:)


Eilen oli siis taas estevalmennus, ja viimeinen valmennus ennen kisoja. Verkattiin ensin ravi- ja laukkapuomeilla ja se jälkeen ristikolla kääntämistehtävää. Verkkahypyt onnistui tosi hyvin, paikat osui joka kerran eikä vauhti kiihtynyt missään vaiheessa. Kunhan itse vaan muistan olla paineistamatta ponia ja ratsastaa vaan rennosti kohti estettä, Peppikin pysyy rentona.Verkkaokserille tuli yksi kielto kun jäin ennen estettä empimään ja säätämään jotain, mutta sen jälkeen hyppäsi hyvin.

Rata sujui todella hyvin, sama tempo säilyi koko ajan ja peppi kuunteli paljon paremmin. Radan jälkeen harjoiteltiin vielä uusinnan teiden ratsastamista, joka olikin melko haastavaa. Suurimmaksi osaksi sujui ihan hyvin, mutta ahtaista paikoista oli vähän vaikea välillä saada poni kääntymään jolloin rytmi katosi ja seuraavalle esteelle saattoi tulla ihan kamala hyppy. Lopussa Peppi alkoijo vähän väsymään ja otti puomin herkästi alas, mutta hienosti se aina korjasi seuraavalla kerralla.
Olen kuitenkin erittäin tyytyväinen tuntiin ja Peppiin, se yrittää aina kaikkensa ja pelastaa minunkin virheitä:) Päähän jäi valmentajan ihana kommentti tunnin lopuksi: "Voit olla tyytyväinen, poni hyppäsi hyvin ja ratsastit hyvin, luota vaan poniin niin kisoissa menee varmasti hyvin"
 Nyt voin hyvillä mielin suunnata sunnuntaina Kuvansiin alue-estekisoihin hyppäämään 80&90cm!




1 kommentti:

  1. Ihanan kevyen näkösesti hyppää ja muutenkin nätti poni :)

    http://dreamteam-blogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista