maanantai 17. helmikuuta 2014

It's time to let go

Tänään tuli se päivä, kun Peppi lähti uuteen kotiin. Kaikki kävi todella nopeasti kahdessa päivässä, mutta Peppi pääsi kyllä varmasti hyvään ja rakastavaan kotiin kivalle tytölle kisakaveriksi. Tämä postaus on myös tässä blogissa viimeinen. En oikein osaa just nyt kirjoittaa mitään, jos on jotain kysyttävää niin yritän vastata parhaani mukaan.


6 kommenttia:

  1. Mukava kuulla että Peppi pääsi hyvään kotiin, mutta ikävä sinänsä, olitte niin hyvä pari! Toivottavasti pystyt vielä jatkamaan heppailua ja näkemään Peppiä joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hyvä koti on kaikista tärkein :) Saan jatkaa onneksi heppailua täällä aiemminkin mainitun Pipsan kanssa. Oli jo puhettakin uuden omistajan kanssa, että saadaan mennä katsomaan Peppiä kyllä :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Voi että mua harmittaa, kun peppi ehdittiin jo myydä. Koska oltais just etitty jotain tosi kivaa ponia. Mut eihän sille ikinä voi mitään, jos liian myöhään huomaa ilmoituksen. Peppi kyllä näyttää niin kivalta ja kiltiltä ponilta. Mutta onnea, kun löysi hyvän kodin! :)

    VastaaPoista
  4. kuin peppi on taas myynnissä? Kattelin jo viimeksi että näyttää ihan huippu kivalta ponilta, mutta ehti sitten mennä kaupaksi ennen kun ehdittiin ottaa yhteyttä.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peppi meni silloin meiltä 10v tytölle mutta osoittautui esteillä liian haastavaksi, ostivat sitten kokeneemman ja rauhallisemman esteponin tyttöä opettamaan.

      Poista