tiistai 8. lokakuuta 2013

Pieni maastoretki ja paljon kuvia

Maanantaina oli niin hyvä ilma, että päätettiin mennä läheiselle pellolle kuvailemaan. Kun päästiin pellolle niin aurinko olikin jo melkein laskenut, mutta ihan kivoja kuvia tuli silti. Menin vähän aikaa pellolla koulua, ja sitten lähdettiin ottamaan metsäpolulle pari kuvaa. Pellolta täytyi hypätä pienen ojan yli jotta pääsi polulle, innostuttiin sitten menemään sitä monta kertaa edestakaisin kun yritettiin saada hyvää hyppykuvaa, mutta Peppi alkoi jo kyllästyä ja astui aina vaan ojan yli:D

Tein pellolla muutaman ravilisäyksen, mutta oli ihan tuskaa yrittää pysyä siellä kyydissä ja sen näkee tuosta videoltakin. Peppi on nykyään kyllä loistava maastoponi, ensimmäistä kertaa menin maastoon ilman satulaa ja ilman toista hevosta, mutta tuttuun tapaan poni ei tehnyt siitä mitään numeroa.

Meiltä jää huomenna hyppytunti väliin kun Pepillä on raspaus, mutta ajattelin jos kävisi ennen raspausta vähän hyppelemässä kavaletteja ja puomeja.





puhelinaddikti
 huh, tulipa niitä paljon.. en vaan osannut karsia enempää pois, vieläkin jäi monta hyvää kuvaa julkaisematta! Mitä te piditte kuvista?

1 kommentti: