torstai 16. tammikuuta 2014

Hienot ponit

Peppi klipattiin ensimmäistä kertaa viime viikolla. Itse en päässyt mukaan, mutta oli kuulema mennyt tosi hienosti ilman minkäänlaisia ongelmia:) Onhan se nyt paljon siistimmän näköinenkin.

Keskiviikkona hyppäsin valmennuksessa molemmat ponit ja kummatkin oli niiin hienoja että kuski oli pelkkää hymyä koko loppuillan. Mentiin pitkästä aikaa rataa, molemmilla viimeinen rata oli 80-110cm pintaan.
Peppi alkaa jo tasottumaan aika hyvin, se ei enää rynni esteille samalla tavalla kun ennen, vaan odottaa ja kuuntelee minua. Se myös keskittyy nykyään koko ajan ja joka hyppyyn, pitkään aikaan ei ole enää tullut puomeja samalla tavalla alas kuin kesällä/alku syksystä. Silloin kun niitä (harvoin) tulee, olen minä yleensä mokannut paikan tms.
Jos Peppi on vielä meillä maaliskuun alussa, niin osallistun sillä meidän tallin aluekansallisiin ensimmäinen päivä. Olisi niin kiva päästä menemään vielä yhdet kisat sen kanssa...:)


2 kommenttia:

  1. Moi! Onko Pepillä jo ostajia? Saako satulan sen mukana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On käynyt kokeilemassa ja ensi kuussa tulee myös yksi perhe katsomaan peppiä. Ei tule satula mukaan, se on niin hyvä että jätän sen Pipsalle:)

      Poista