lauantai 4. tammikuuta 2014

Myynti-ilmoitus

Myynti-ilmoitus ratsut.fi -sivustolla

Myytävänä Goldencoast Pegasos "Peppi", -06 synt. WPB ponitamma joka kantakirjattu toisella palkinnolla 9/-13, tuolloin mitattiin pikkuponiksi tasan 140cm. Pepillä on kivat liikkeet, tekee väistöt, vaihdot, avot yms. Pepin kanssa on helppo työskennellä, on energinen liikkumaan mutta ei lähde käsistä. Kisattu alue helppo B ja alue 100cm sijoittuen. Voittanut junioreiden seuramestaruuspronssia kouluratsastuksessa 2013. Kapasiteettia varmasti esteillä 110cm radoille (kotona mentykin jo) ja koulupuolelle helppoon A:n.

Peppi on toiminut ratsastusterapiassa, sillä on hiihto/pulkkaratsastettu, se on maastovarma, hypätty maastoesteitä, sopisi varmasti myös kenttään. Rohkea ja utelias luonne, tarhattu laumassa. Säännöllisesti rokotettu, raspattu (raspaus rauhoitettuna), ei ongelmia kengityksessä eikä lastaamisessa/kuljetuksessa. Terveenä on ollut.

Tässä siis hieno ja monipuolinen poni, jolla vielä ikää ja kapasiteettia jäljellä.

Tiedustelut Eeva Niskanen p.0503514885, Lotta Pekkarinen p.0505110873

5 kommenttia:

  1. Jos mulla olisi tällä hetkellä mahdollisuus ponin hankkimiseen niin Peppi vaikuttaisi juuri sellaiselta "monitoimiponilta", jollaisen olen aina halunnut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep se kyllä todellakin on monitoimiponi:)
      Ja jos minulla olisi mahdollisuus, en möisi Peppiä ikinä..

      Poista
  2. Onko ylläpito mahdollisuutta?:)

    VastaaPoista
  3. Nyt on pakko sanoa, että wau! En oo pitkään aikaan nähnyt näin upeeta ponia :) Jos olisin vielä poni-ikäinen, olisin viivana kokeilemassa!!

    VastaaPoista