sunnuntai 23. lokakuuta 2011

apuaaa, hirviä!


Tultiin äitin kanssa tallille, hain varusteet ja harjat jo valmiiksi karsinan eteen ja lähdin hakemaan Peppiä sisälle tarhasta. Kaiki hevoset kattovat ihan samaan suuntaan, ihan liikkumatta. Ruvettiin miettimään että mitä ne tuijottaa, kunnes nähtiin vähän kauempana kaks hirvee..
Peppi oli ihan paniikissa, tärisi ihan kamalasti ja huohotti. Hyvä että pystyssä pysy. Taluttaessa se vaan ryntäili joka suuntaan ja katteli ympärilleen. Vein sen pesupaikalle jalkojen pesuun, jossa Peppi näytti meille taas tosi hienoja temppujaan:D


Mitä tässä tapahtuu?!



Maneesi oli varattu just sillon kun olisin mennyt ratsastamaan, joten mentiin sitten kentälle. Olin ihan kauhuissani, että mitä tästä ratsastuksesta oikein tulee, kun poni oli semmonen (eikä kentällä ole edes aitoja:D). Onneks mun seurakseni tuli sitten kaksi muutakin ratsukkoa, eikä Peppi ollut ihan niiin jännittyny. Parin kierroksen ajan Peppi kyttäili vähän joka asiaa ja poukkoili oman mielensä mukaan, mutta ihan yht'äkkiä se rauhottu. Sen jälkeen se oli taas ihan normaali, ihana Peppi!
Tein pientä kahdeksikkoa ja menin pääty-ympyröillä.

Pepillä oli aika paljon energiaa, eikä millään olis jaksanu kävellä missään vaiheessa. Ajattelin että juoskoon jos haluaa, joten ravattiin ja laukattiin melkein tunti:D Oli sen jälkeen jo sen näkönenkin että jotain on tehty.
Ratsastuksen jälkeen pesin vielä uudelleen sen jalat, ja laitoin kuivatusloimen päälle. Sai vielä porkkanankin kun oli niin hieno:)








2 kommenttia:

  1. Voi miten nätti poni, ja itekin oot hirmusen kaunis, ainakin toi toka-alin ratsastuskuva vähä niin näyttäis :p
    Kiva blogi muutenki, sait uuden lukijan!

    http://twbm.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon:)!
    sullakin on hirmu kiva blogi!

    VastaaPoista