torstai 27. lokakuuta 2011

huippu valmennus:)!

Oli niin huikeet fiilikset eilisen valmennuksen jälkeen:)! Ainakin omasta mielestäni, meni paremmin kuin ikinä. Tunnin aiheena oli taas löytää ravissa hyvä rytmi ja pyytää takajalkoja paremmin alle ympyröillä, sekä asettuminen sisäpohkeesta. Kuulostaa ehkä helpolta, mutta Pepin kanssa se ei sitä kyllä ollut.
Loppua kohden Peppi parani koko ajan, eikä enää kipittänyt, vaan polki hyvin takajaloilla ja meillä oli jopa hyvä, soivan tarmokas ravi, jota valmentajakin kehui. Loppuun tehtiin loivaa kiemurauraa, jossa piti taivuttaa koko ajan jompaankumpaan suuntaan, ei saanut mennä suorana yhtään.

On muuten vaikeaa yrittää muuttaa nyt niitä ratsastus"tapoja", millä on ratsastanut kymmenisen vuotta. Opettajien/valmentajien opetustyylit on niin erilaisia. Tässä hyvänä esimerkkinä, olen aina asettanut ja taivuttanut melkein pelkästään sisäohjalla, mutta nyt pitää taivuttaa pelkästään sisäjalalla. No, ehkä pikkuhiljaa ne vanhat tavat unohtuu...

Täytyy myöntää, että nämä valmennukset on ollut todella tehokkaita, ja on selvästi vienyt minua ja Peppiä eteenpäin. Valmentakajin kehui eilen, miten Peppi on kehittynyt ja saanut lisää lihaksia:) Näin kun jatketaan, niin ehkä päästään jo ensivuonna käymään jo jossain pikkukisoissa.
Pepin harja muuttui vihdoin ratsutukaksi, on nyt paljon siistimpi ja edustavampi.
Ja ainiin, ilmottauduin Pepin kanssa mukaan marraskuun estetunneille torstaisin:) Innolla jo odotan meidän ensimmäistä hyppykertaa!



1 kommentti:

  1. kiva blogi ! ihana ulkoasu lukijaks liityin (:

    www.lottalilla.blogspot.com

    VastaaPoista