tiistai 11. lokakuuta 2011

takaisin arkeen :)





Peppi paranikin onneksi nopeasti, joten aloitettiin taas normaali liikutus. Taisi tehdä viikon tauko ihan hyvää, Peppi oli nimittäin sunnuntaina hirrrmuisen hyvä! Maneesi oli varattu, niin mentiin ensimmäistä kertaa kentällä yksin. Eikä mitään ongelmaa! Poni oli niin kiltisti, että..:)

Välillä puri kamalasti kiinni kuolaimeen, mutta tein aika paljon voltteja ja ympyröitä, suunnanvaihdoksia, kahdeksikkoa jne, niin lopussa oli jo paljon parempi. Tehtiin aika paljon laukka-ravi siirtymisiä, ja laukannostot onnistu yllättävän hyvin! Tosin pieniä "pukkeja" oli laukassa normaalia enemmän, mutta ne on niin pieniä, että ne ei haittaa. Yritän saada meille tässä lähiaikoina hyppykerran:)

Ratsastuksen jälkeen kävin vielä kävelemässä Pepin kanssa pellolla ja syöttämässä sille vihreetä, kun oli niin hyvä ilma:) Huomenna sitten taas hyvillä mielin valmennukseen.





sori toi istunta!:D kamala..





Lopuksi vielä pieni ratsastuspätkä.

5 kommenttia:

  1. kiva blogi ! ulkoasu on kiva (:

    www.lottalilla.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Tunnustuksia sullekki:) http://hheppatytto.blogspot.com/2011/10/tunnustuksia.html

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva blogi! Alan ehottomasti lukeen :) Mietin että kuin pitkä oot? Kun ponikin kai aika pieni? ja näytätte silti tosi hyvältä parilta ::D

    VastaaPoista
  4. Kiitos:)!
    Olen 157cm. ponin säkäkorkeudesta en osaa kyllä sanoa,mutta veikkaan että olis jotain 135cm kieppeillä:)

    VastaaPoista