sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Postausaiheita, kiitos:)!

Nyt kun Mustakkaan (Pepin omistajan toisen hevosen) jalka on parantunut ja äiti on päässyt sillä ratsastamaan, niin kuvia saan enää todella harvoin, jos en toista kuvaajaa saa raahattua mukaan. Kuitenkin haluaisin tänne päästä jotain muutakin kirjottelemaan kun tylsiä kuvattomia ratsastuspostauksia, niin ajattelin että ehkä te voisitte auttaa postausideoissa?:) Otan mielelläni kaikenlaisia ehdotuksia vastaan ja pyrin niitä toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Olen ajatellut, jos kirjoittaisin Pepin lisäksi täällä jatkossa myös vähän enemmän omasta elämästäni. Mitä mieltä olette, kiinnostaisiko teitä?

Nyt vielä muihin asioihin. Kävin torstaiaamuna ratsastamassa äidin kanssa Pepin ja Mustakkaan ja Pepillä oli taas tapansa mukaan paljon virtaa. Harjoiteltiin käynnistä laukannostoja, enkä tiennytkään että Peppi osaa nostaa käynnistä laukan niin hyvin! Kun itse vaan muistin pitää käynnin tarmokkaana, muodon korkeampana ja pyytää takajalkoja enemmän alle, niin nostot onnistui tosi hyvin.
Vaihdettiin äitin kanssa lopuksi hevosia niin, että äiti meni Pepillä ja minä Mustakkaalla ensimmäistä kertaa. Tuntu niiin oudolta nousta jonkun muun selkään, kun en ole neljään kuukauteen ratsastanut kellään muulla kuin Pepillä, varsinkin kun allani oli yli 160 senttinen kookas suomenhevonen.. "Alkujärkytyksen" jälkeen Mustakas alkoi tuntumaan ihan mukavalta, ja sain ihan hyviä ravipätkiä sen kanssa. Laukata en vielä uskaltanut sen jalan takia. Äidillä ja Pepillä meni hirmu kivasti, ja Peppi saikin uuden fanin..:) Kukapa siitä ei tykkäisi.                                                       

Mustakas


2 kommenttia:

  1. Missäs tuo Mustakas nykyään asustaa? Ratsastin sitä sen ollessa 4-vuotias ja oli ainakin silloin lupaava hevosenalku niin esteillä kuin koulussakin :)

    VastaaPoista