sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Ponin hehkutusta jälleen:)

Ensi sunnuntaina olisi seurakoulukisat, ja olen tässä vähän aikaa jahkaillut että pitäisikö mennä vai olisko parempi olla menemättä.. Ohjelmana olisi Helppo C 1:2000. Välillä kun meillä sujuu koulukin niin kivasti, mutta välillä taas ei. Ja kun kyseessä olisi ponin ensimmäiset kisat, niin olisko järkevämpää mennä este- vai koulukisoihin? Viimenen ilmottautumispäivä on kylläkin jo tiistaina, joten luulempa että jää nyt nämä kisat ainakin välistä. Onneksi tälle keväälle on ihan kivasti kuitenkin kisoja, niin ehkä me piakkoin jonnekkin päin päästäisiin lähtemään:)

Peppi sai taas vaihteeksi torstain estetunnin jälkeen ratsastajalleen niin hyvän mielen ja leveän hymyn huulille.
Hieno tyttö:)
Verkkatehtävänä meillä oli aika haastava tehtävä, jossa poni ei pystynyt menemään kovaa, kun koko ajan oli tiukkoja käännöksiä. Tehtävä sujui meiltä kokonaisuudessaan tosi kivasti, ja Peppikin tajusi että aina ei voi porskuttaa menemään esteeltä toiselle miten lujaa haluaa..

Sitten tultiin viiden esteen innaria. Peppi ei ole ikinä ennen innaria hypännyt, joten olin aivan varma että se toisi eteen jonkinlaisia ongelmia. Mutta päinvastoin; se hyppäsi rohkeasti jokaisen esteen yli mitään ihmetellen, niinkuin vanha konkari:> Mentiin hevosväleillä, mutta ne sopi meille hyvin. Viimeistä estettä nostettiin aina vähän, ja taisi viimeisellä kerralla olla noin 85cm.
Viimeiseksi vielä suhteutettu kaksi estettä, jonka väliin piti saada seitsemän askelta. Taidettiin tulla ensimmäisen kerrän kuudella, mutta saatiin me sitten se seitsemänkin mahtumaan. P lähti herkästi toiselle esteelle hyppyyn tosi kaukaa, jolloin jäin vähän jälkeen ja kaksi? kertaa taisi puomi tulla alas. Viimeisellä kerralla toinen este oli noin 90cm, joka ylittyi puhtaasti ja aikamoisella ilmavaralla.
 Kyllä siitä vielä hyvä peli saadaan vähän isommillekin radoille:)



Huomatkaa myös meidän uusi huopa ja panssari :--)







 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti