sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Hiekan maistelua ja rentoa maastoilua:)

Pepille sattui tälle viikolle kiima, ja sen kyllä huomasi tiistaina ja torstaina vähän liiankin hyvin, kun oli minun ratsastusvuorot..
Tiistaina väännettiin maneesissa koulua, eikä kyllä onnistunut silloin mikään. Väistöt ja muutamat laukanvaihdot meni ihan kivasti, mutta muuten poni ei jaksanut keskittyä yhtään mihinkään. Meinas mennä itellänikin hermot muutamaan otteeseen, kun Peppi vaan sähläs. Mut aina ei oo hyvä päivä:>

Torstaina oli estevalmennus, jossa pääsin testailemaan maneesin pohjaa ja sen kuntoa. Eli jos joku ei vielä ymmärtänyt, niin tipuin Pepiltä ensimmäisen kerran:D Peppi oli verkassa tosi hyvä, mutta hypätessä ei niinkään. Parit verkkahypyt meni ihan ok, mutta sen jälkeen rupesi kieltelemään. Sitten kun se hyppäsi, niin tuli niin ihmeellisiä tasajalka- ja laatikkohyppyjä että minäkin lentelin siellä selässä miten sattuu.. Kerran sitten tuli isompi hyppy, jonka jälkeen lensin kaulalle, siitä kaulan alapuolelle roikkumaan ja siitä tipahdin ponin jalkojen juureen, mutta onneksi se tajusi hypätä yli, eikä rynniä päältä. Ei onneksi sattunut pahemmin, ja pystyin vielä jatkamaan. Sen jälkeen poni hyppäsi kyllä hyvin. Lopuksi tultiin rata, joka meni itseasiassa todella hyvin. Ensimmäisellä kerralla tuli kielto sarjan b-osalle, mutta toisen kerran kun tultiin niin meni tosi kivasti ja tasaisesti.

Pepillä kävi tänään ratsastamassa minun 10- ja 5 vuotiaat serkut, ja ainakin pienempi tykkäsi kovasti:) Peppi oli oikein nätisti, ja tämän jälkeen kävin vielä ilman satulaa kaverin ja hänen hevosensa kanssa kävelemässä vähän matkaa tietä pitkin. Poni oli hienosti!








3 kommenttia:

  1. Onko tuolta estevalmennuksesta videoita? Niitä on aina kiva katsoa, ja on ollut mukava, kun sä oletkin melkein aina ne laittanut. =)

    VastaaPoista
  2. Ei valitettavasti tältä kerralta ole:(

    VastaaPoista
  3. sun ponis on täydellinen kaksoisolento Braveheart II:sta mutta tammana ;)

    VastaaPoista