torstai 5. huhtikuuta 2012

Virkeä ja normaali Peppi taas mukana kuvioissa!

Peppi on ollut pari päivää pelottavan rauhallinen, eikä toissa-aamuna ollut edes syönyt kunnolla. Tänään ei onneksi ainakaan ulospäin huomannut että olisi ollut enää mitenkään kipeä, vaan päinvastoin, oli taas virtaa vaikka muille jakaa :)
Ollaan kovasti odoteltu että erääseen hevostarvikeliikkeeseen tulisi meidän tilaama paketti saksasta, jossa on ponille suitset ja juoksutusvyö. Jos ne suitset ei ole sopivat, niin en tiedä mitä sitten keksitään.. Pepille kun ei tahdo istua oikeen mikään. P on varsinkin satulansovittajien painajainen;)

Valmennuksestä jäi tänään oiikein hyvä mieli! Peppi oli taas entisensä, eikä kiima enää vaivannut. Hyppäsi rohkeasti jokaisen esteen mitä eteen laittoi. Tosin, ponnistuspaikat oli tänään aika hukassa, jonka seurauksena tuli puomeja alas vähän enemmän kuin ennen. "Valmennettavat" saatiin rakentaa maneesiin sellainen rata kun haluttiin, ja siitä tuli aika.. mielenkiintoinen:D Ainakin linjoja ja lähestymisiä saatiin treenata hyvin. Meillä taas vaihteeksi vauhtia riitti, ja varsinkin pitkillä lähestymisillä olo oli kuin formularadalla. Poni kuitenkin hyppäsi yhtään epäröimättä, se on tässä vaiheessa pääasia.










Pepillä on rokotus (+raspaus) maanantaina, joten se saa lomaa ainakin perjantaihin asti. On se sen loman ansainnutkin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti