sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Päivittelyä

Peppi ei oireillut onneksi maanantaisesta rokotuksesta mitenkään, joten lauantaina kävin jo kevyesti ratsastamassa. Paljon taivuttelua joka askellajissa ja lopuksi parit ravilisäykset. Lisäsi muuten hienosti, eikä tullut tahtirikkoja tai kolistellut jalkoja yhtään:) Muutenkin tuntui että viiden päivän lomailu teki ponille hyvää, oli niiin kivalla päällä. Toivottavasti ponin hyväntuulisuus jatkuu pidempäänkin..
Äiti ratsasti ponin tänään ja meni tosi hyvin. Peppi oli rauhallinen, kuuliainen ja rento, ja näytti hiienolta kouluponilta.

Saatiin tänään kuulla tallilla miten hieno poni meillä on, ja että tullaan varmasti menestymään tulevaisuudessa. Tuollaisia kommentteja on aina ihana kuulla, ja niistä saa aina lisää puhtia jatkamaan tavoitteellista työskentelyä. Varsinkin, kun olen ollut ponin koulutuksessa melkein alusta asti mukana, on kiva saada positiivista palautetta tekemästä työstä. Tästä on taas hyvä jatkaa treenaamista ensiviikolla torstain estevalmennuksessa ja sunnuntain kouluvalmennuksessa:)

Jihuu, löydettiin vihdoin suurinpiirtein sopiva meksikolainen turpis! Jouduttiin virittelemään se niihin meidän normaaliin suitsiin, ja edelleenkin etsinnässä olisi ne kokonaiset meksikolaiset suitset, että ei tartteis aina viritellä eri turpiksia noihin yksiin suitsiin. Mutta onneksi on edes tuo turpis, nimittäin on sitä etsittykin. Ei tuo mitenkään täydellisesti istu, mutta paras tähänastisista ja ihan käyttökelpoinen.
Ensi viikolla tulee varmaan sovitukseen taas yhdet suitset, toivottavasti olis hyvät:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti