lauantai 24. marraskuuta 2012

Kisavalmistelua ja kenraaliharjoitus

Eilen otettiin vielä viimeiset estetreenit ennen kisoja, joka osottautuikin erittäin hyväksi päätökseksi.
Alkuun Peppi yritti selvästi kusettaa kaikilla mahdollisilla keinoilla, ettei sen tarvitsisi hypätä. Sitten kun sain sen hypäämään, se hyppäsi todella epävarmasti ja hypyt olivat kauheita. Siinä vaiheessa jo ajattelin että näinköhän ollaan sunnuntain kisoihin lähdössä.

Sitten kuitenkin tapahtui jotain, saatiin varmaan minä ja Peppi molemmat joku toinen vaihde päälle niin alkoi sujua. Ajattelin joka esteellä, ettei ollut muuta mahdollisuutta kuin mennä yli. Pian saatiinkin taas molemmin puolin luottamus kuntoon ja Peppi hyppäsi ihan älyttömän hyvin. Otettiin loppuun pieni rata jonka tulin kaksi kertaa, se oli korkeudeltaan 90-105cm. Noille metrisille oksereille tuli ihan super hyviä hyppyjä! Peppi ei tiputtanut radalla kertaakaan ja paikat osui hyvin kohdilleen.
Valmennuksestä jäi kyllä hyvä fiilis lukuunottamatta tuota alkusähläystä, mutta onneksi Peppi teki sen treeneissä eikä (toivottavasti) kisoissa. Ei tunnu huomenna tuo ysikymppikään niin isolta kun eilen hypättiin vähän isompia.

 Tänään oli luvassa sitten ponin ja tavaroiden puunausta. Pestiin poni, huollettiin varusteet, pakattiin suurin osa tavaroista ja leikattiin Pepin harja sekä korva- ja partakarvat. Nyt pitäisi olla poni kisakunnossa:) Palaillaan huomenna kisapostauksen merkeissä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti