torstai 8. marraskuuta 2012

Pepillä on pomppufiilis

Varoitan, teksti sisältää jälleen ponin ylistämistä.

Juuri kotiuduin estevalmennuksesta, ja ei voi taas muuta todeta, kun että on meillä hieno poni:)
Kuka vaan voi huomata, että se rakastaa hyppäämistä aivan älyttömästi. Nyt kun olemme oppineet luottamaan toisiimme, se ei epäröi hypyissä hetkeäkään, vaan hyppää rehellisesti kaikki mitä eteen laittaa. Lisäksi se korjaa nykyään todella paljon minun omia virheitä, tänäänkin olisin varmaan lentänyt kuin leppäkeihäs maahan parissa hypyssä, jos Peppi olisikin ennen estettä kieltänyt.

Alkuun tehtiin kontrolliharjoituksia sileällä ja pikku esteillä. Sileällä laukkasin uraa pitkin ja kummankin pitkän sivun alussa piti siirtää käyntiin ja nostaa uusi laukka suoralla. Tämä olikin helpommin sanottu kuin tehty, nimittäin varsinkin vasempaan oikea laukka ei meinannut nousta millään.. Peppi on niin vino, että suorana oikean laukan nostaminen on sille tosi vaikeaa. Nyt ei kun nostoja treenaamaan!
Sitten otettiin mukaan pikkuristikko. Lähestyin laukassa, siirsin esteen jälkeen raviin ja tein esteen ympärille voltin. Sitten uudestaan, mutta voltti tuli laukassa. Tämä tehtävä sujui aika hyvin.

Tulin ennen rataa monia erilaisia linjoja, ja ne onnistui kivasti, Peppi tosin vähän kuumui. Sitten tultiinkin jo rataa vähän korkeempana, tais olla jotain 90-95 luokkaa. Peppi oli kuin uusintaradalla ( ja kyllä anonyymit, tiedän että Peppi menee lujaa, joten siitä ei tarvitse enää erikseen mainita), mutta hyppäsi ihan älyttömän hyvin! Itse toin sen pari kertaa vähän huonoon paikkaan ja olin hyppäämässä ennen ponia mutta yli selvittin kaikista. 

Nyt on kyllä niin kisafiilis kun voi vaan olla, kun poni on ollu pitkään niin hyvä.. Jospa saataisiin jostain kyyti Kimmon kisoihin 25 päivä:)

 



3 kommenttia:

  1. eivoi muuta sanoa ku että ootte kehittyny ihan järjettömästi ja ootte niin hieno pari :)!!

    VastaaPoista
  2. kyllä sitä nyt saakin hienoa ponskia ylistää!:D

    VastaaPoista