maanantai 10. joulukuuta 2012

Peltorallia ja paljon kuvia

Tänään päästiin valoisan aikaan vielä tallille, niin päätettiin lähteä pellolle ratsastamaan ensimmäistä kertaa tänä talvena. Alkuverkkasin ensin kentällä ja sitten menin ravailemaan ja laukkailemaan kunnolla pellolle. Peppi oli ihan älyttömän innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa päästelemään ihan kunnolla! Pitää ehdottomasti useammin käydä ittoittelemassa kun se nauttii siitä niin kovasti:)
Irroittelujen jälkeen menin vielä ravailemaan kentälle ja kävin kävelemässä oikein pitkät loppukäynnit, jonka jälkeen tallissa Peppi sai vielä lämmintä juomista jossa oli elektrolyyttiä ja melassia = ponin herkkua.

Muokkailin muutamia kuvaa vähän, mutta sitten kyllästyin kun kuvia oli niin paljon joten nämä nyt on mitä on:D



Saatiin ratsastusseuraa, kun koirat seurasivat meitä koko ajan ja pyörivät jaloissa
Ei päästy koirista pellollakaan eroon:D Ne seurasivat aina siihen asti kunnes laukkasin eivätkä ne enää pysyneet perässä..


Mikä kuvista oli teidän suosikkinne?

11 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, satuttiin just sopivaan aikaan tallille kun oli auringonlasku ja sai hyviä kuvia:)

      Poista
  2. Mikä auringonlasku! Mäkin kävin tänään peltoilemassa, vähän rauhallisemmin tällä kertaa, mutta meillä oli kunnon usva, sellainen sumu ympärillä koko ajan :s

    VastaaPoista
  3. http://sryfpr.blogspot.fi/2012/12/hihih-jouluja.html <- vielä tällaista, käy kurkkaamassa ja mahdollisesti jakamassa!

    VastaaPoista
  4. OO!! ihana kuulla pepistä taas pitkästä aikaa jotain :) sillon ku se oli ihan pikkunen vielä ja asu mäntyharjussa nii kävn sitä kaverin kansa hoitelemasa. Aivan upea poni siitä on tullut :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että löysit blogin ja pääset seurailemaan Pepin kuulumisia!! :)

      Poista
    2. Juu eiköhän mulla jossai oo niitä kuvia voisin ettiä niitä jostai :)

      Poista
  5. Oli ihan pakko kommentoida koska ku katto tota teijä menoo tässä ihan suli :o Jokane kuva oli ihana ja tässä vaa kasvaa tää oma poni himo.. :D Mahdottoman ihanan heppasen omistat, jo pelkästään kuvien perusteella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mahottomasti! Eikun vaan oman ponin etsintään ;)

      Poista