sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Voisiko parempaa kisakauden lopetusta toivoakkaan?

Matka alkoi aamulla kahdeksain maissa Suonenjoelle hyvillä mielin, kun Peppi yllätti meidät jo heti alkuun kävelemällä suoraan Annaroosan rekan kyytiin, jossa ei ole ennen matkustanutkaan.
Paikan päällä oltiin hyvissä ajoin. Jätettiin hepat rekkaan ja lähdettiin itse tutustumaan rataan ja kattelemaan vähän paikkoja. Ilokseni huomasin että molemmissa luokissa rata oli sama ja muutenkin aika helppo, ainoat "ongelmaesteet" olisivat voineet olla laine sekä pysty, jonka alla oli vesimatto. Pari vähän hankalampaa tietä oli myös mutta rata oli sentään looginen, toisinkuin kimmon kisoissa kaksi viikkoa sitten..:D

"Ottakaa minut jo pois täältä!"
  

Kasikympin verkassa Peppi ei ollut ihan vireessä, se kyllä liikkui pohkeesta eteen ja antoi hyvin kiinni, mutta ei ollut tarpeeksi terävä. Mutta radalla pillin viheltäessä Peppi ampaisi laukkaan kuin tykin suusta, ja kyllä muuten oli terävä. Tai ainakin siltä se tuntui, videolta se ei niinkään siltä näytä.
Rata meni ihan ok, Peppi oli aika innoissaan ja meinasi pari kertaa vetästä nokilleen. Uusinnan kolmannella (laine) tapahtui jotain ihmeellistä, ja esteen jälkeen oli vähän ohjausvaikeuksia jonka seurauksena keikuin kaulalla jonkun aikaa ja hyppäsin loput esteet ilman toista jalkkaria. Sain luokan alussa valita hyppäänkö luokkien sarjan poni-vai hevosväleillä ja valitsin hevosvälin Pepin ison laukan vuoksi ja se osoittautuikin ihan hyväksi ratkaisuksi. Luokan viimeiseen ratsukkoon asti oltiin johdossa, kunnes he saivat vähän paremman ajan ja näin sijoituttiin toisiksi.



Ysikympin verkassa Peppi oli paljon parempi, enkä ottanut kuin kaksi verkkahyppyä molempiin suuntiin. Luokassa oli vain seitsemän lähtijää joista Peppi oli kai? ainut poni. Radalla Peppi tuntui paljon paremmalta ja hallitummalta verrattuna edelliseen rataan, vaikkei eroa videolla niin huomaakkaan. Parilla esteellä tuli pieniä etäisyysvirheitä ja hyppäsin ennen ponia, mutta Peppi pelasti. Kolmoseste oli ihan vähällä tippua, mutta onneksi puomi pysyi kannattimillaan;) Sijoituttiin sitten luokassa ensimmäisiksi. Toinen ysikymppirata ja voitto, ihan huippu fiilis!





Tykkäsin Vanhamäen tallin kisoista todella paljon, kaikki olivat hirveän ystävällisiä ja tunsin kyllä olevani tervetullut:) Peppi saikin tuomareilta, yleisöltä ja kanssakilpailijoilta paaljon kehuja ja ihailuja. On se ne ansainnutkin, niin hieno se on<3



2 kommenttia:

  1. Peppi oli kyllä ihan super söpö! Ja teidän meno näytti todella helpolta ja varmalta! (:
    Kiva kuulle et jäi hyvä fiilis kisoista! (:

    Menin ite 70 ja 80 sellasella suokilla ja taisin olla kuuluttamassakin jossain vaiheessa (;

    Sulla on tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Joo, muistan kans sut ja sen suokin, taidettiin olla samassa verkassa:)

      Poista