torstai 27. joulukuuta 2012

Ratsastusvuorossa Lupu + paljon kuvia

Vihdoin sain ratsastuskuvia Lupustakin! Meillä on ollut niin kauheat pakkaset, että liikutus on jäänyt nyt melko vähäiseksi ja Lupukin sai jouluna kolmen päivän loman kun itse olin Iisalmessa viettämässä joulua. Pepillä en ole mennyt pitkään aikaan, kun pakkasten takia en ole jaksanut/pystynyt kahta hevosta liikuttamaan joten äiti on sitten mennyt Pepillä. Käytiin tosin viime viikolla Pepin kanssa ilman satulaa pellolla ravailemassa ja meillä oli niiin kivaa:)!

Seuraavat kuvat on mun puhelimesta;
Lupu on hieman utelias..
meidän kimoteam :)








 Eilen pääsin pitkästä aikaa Lupua liikuttamaan, ja ajattelin että sillä on niin paljon virtaa että olisi järkevämpää juoksuttaa se ennen ratsastusta. No eihän sillä mitään ylimääräistä virtaa ollut, päinvastoin, se oli niin rauhallinen että. Juoksutin sitä vain ihan vähän aikaa molempiin suuntiin ja hyppäsin kyytiin, mutta ratsastus jäi taas vähän lyhyeksi pakkasen takia.

Tänään vihdoin päästiin ihan kunnolla ratsastamaan, en edes muista milloin viimeksi pystyi laittamaan tavan ratsastushousut -ja saappaat jalkaan, ettei tule kylmä. Ihana oli mennä pitkästä aikaa ihan kunnon varusteilla.
Lupu ei ollut tänään niin hyvä, kuin edellisillä kerroilla. Kovemmilla pakkasilla se oli paljon virkeämpi ja liikkui paremmin eteen, mutta nyt kun pakkanen lauhtui, se oli taas melko laiska ja sai käskeä koko ajan eteenpäin. Tein ravi-pysähdys-ravi siirtymisiä ja raviväistöjä. Laukka on vielä todella raskasta ja työlästä, mutta tänään se sujui ehkä paremmin kuin aikaisemmin. Laukannostot kaipaa vaan vielä paaljon työstämistä..!

Petyin todella paljon kuviin ja videoihin mitkä tänään sain! Lupu tuntuu niin paljon paremmalta kuin miltä se kuvissa näyttää.. Ja tiedän että se kulkee liian alhaalla, sillä ei vaan vielä ole tarpeeksi lihaksia joilla jaksaisi kantaa itseään koko ajan :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti