sunnuntai 12. toukokuuta 2013

11.-12.5 Sorsasalon kisaviikonloppu

Huhhuh mikä viikonloppu! Paremmin ei olisi kisat voineet mennä ja pari kertaa sai muutaman onnenkyyneleenkin vuodattaa.
Kerron viikonlopusta ihan lyhyesti, kuvat ja videot puhuu puolestaan.

Lauantaina lähdettiin kymmenen aikohin ajelemaan Sorsasaloon ja perillä oltiin puoli 11. Luokan piti alkaa 11.50, mutta yksi luokka tuli vielä siihen väliin joten luokan alkamisaika oli vasta 12.20. Yli tunti käveltiin (tai enimmäkseen mun ihanat "assistentit" käveli) ponin kanssa varikkoalueella ennen kuin pystyttiin mennä verkkaamaan.

 Ensimmäiseksi oli vuorossa 90cm, jossa oli tyyliarvostelu. Verkassa Peppi kielsi okserille varmaan kuusi kertaa ja siinä vaiheessa ajattelin jo että en pääse varmaan radalla ensimmäisestä esteestäkään yli. Tässä ei odotukset ollut kovin korkealla, pääasia oli että saatais puhdas rata.
Puhdas ratahan sieltä sitten tulikin 33 tyylipisteellä, ei paha ollenkaan. Lopullinen sijoitus oli 17/38. Perusradalla tuli muutaman kerran pohjaan mutta loppua kohden alkoi rullaamaan paremmin. Todella tyytyväinen olin jo tämän radan jälkeen, kun aikaisemmin ei olla saatu aluekisoista ysikymppiä kertaakaan puhtaasti.






neljä ylempää kuvaa ©Heikki Tirkkonen



Sitten oli metrin vuoro arvostelulla A.2.0. Rata oli melko simppeli, pari vähän pienempää tietä pystyi tekemään. Peppi oli metrin verkassa älyttömän kiva ja hyvillä mielin lähdin radalle. Tarkoituksena oli vain saada siisti ja puhdas metrin rata, mutta kun se tuntui niin älyttömän hyvälle niin tuli sitten mentyä vähän kovemmin ja yhden vähän tiukemman tienkin taisin tehdä. Kun radan jälkeen tajusin että olin tehnyt puhtaan radan, fiilis oli ihan huikea. Aikaisemmin ei oltu saatu edes ysikymppiä ikinä puhtaasti ja tämäkin oli vasta toinen metrin startti! Loppujenlopuksi sijoituttiin sitten kolmanneksi:)



kolme ylempää ©Venla Rinne
radan jälkeen oli näääin hyvä fiilis! :D

Sunnuntaina lähdettiin samoihin aikoihin ajelemaan sorsasaloon eli kymmeneltä. Pääsinkin melkein heti jo verkkailemaan ja poni oli älyttömän hyvä! Olin asettanut tavoitteeksi 55%, koska tämä oli meidän ensimmäinen helppo b ja olin mennyt radan kotona vain kerran läpi, ja sekin meni ihan penkin alle. Rata sujui ihan ok, mutta tiedän että parempaankin oltaisi pystytty. Ihan tyytyväinen kuitenkin olin. Ajattelin että saisin ehkä just ja just sen 55%, tai jopa alle sen. Kaikkien yllätykseksi saatiin kuitenkin 61,932%!!! Ihan huippua, en olisi ikinä uskonut että voitais saada noin hyvät prosentit:) Tällä suorituksella sijoituin aluksi kuudenneksi (yhdeksän sijoittui), ja jäätiin odottelemaan josko päästäisiin palkintojenjakoon. Tässä välissä kerettiin käydä raviradallakin fiilistelemässä. Sijoitukseni tippui koko ajan ja vähän ajan päästä lähdettiinkin ajamaan takaisin kotiin. Lopullinen sijoitus 13/33 :)




ilme, kun kuulin prosentit:D

Käytiin tosiaan kouluradan jälkeen viereisellä raviradalla. Kiersin sen kerran ravaten puolet ja laukaten puolet ja sen jälkeen menin pari kertaa laukassa ja ravissa ees taas. Oli kivaa :)







5 kommenttia:

  1. Onnitelut! Onko Pepistä todellakii tullu jo noin valkonen? Ei kyllä samaks tunnistais... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Joo, se vaalentuu koko ajan hirveää vauhta!

      Poista