keskiviikko 21. syyskuuta 2011

"leiki et sä teet piirakkaa, ja jalalla kohotat niitä reunoja piirakkavuokaan"

okei..tämän päivän valmennuksessa leikin siis tekeväni piirakkaa. Tämä siis liitty jotakuinkin taivuttamiseen, ja valmentaja ajoi takaa sitä, että kun sisäjalalla "kohotan piirakan reunoja ylöspäin", hevonen taipuu helpommin myös rungosta. En tiedä tajuatteko te tota piirakkatekniikkaa, mutta mulla se toimi:D!

Peppi oli tänään (taas) tosi levoton. Heitteli päätään paljon ja askellajeista ja teistä oli vähän erimielisyyksiä. Valmentaja neuvoi tällä kertaa ottamaan lyhyemmät ohjat (viimeksi ratsastin pitkällä), pitämään vaan käden rennosti paikallaan, ja käyttämään paljon jalkaa. Lopulta pään viskely loppui, ja Peppikin tajusi että ei voinutkaan mennä nyt oman mielensä mukaan.

Ratsastettiin ravissa nelikaarista, ja meidän ongelma tänään oli suoristaminen ja taivuttaminen. Loppua kohden itse huomasin jo paljon parannusta, mutta valmentajalta ei paljon kehuja irronnut. Muut siirtyivät jo seuraavaan tehtävään, mutta minä jankkasin kooooko tunnin pelkkää nelikaarista. Kyllähän se sitten lopuksi alko sujumaan jo ihan hyvin:)
Valmentajan sanoja lainaten: "Muistelkaa puoli tuntia tämän valmennuksen onnistuneita hetkiä. Tosin Monalla niitä ei hirveesti ollutkaan"..:D hehh. mut kai se on ihan hyvä, että olen itse ihan tyytyväinen lopputulokseen.


Pahoittelen videon laatua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti