keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Valmennus ja tyytyväinen ratsastaja:)



 Tänään oli siis meidän ensmmäinen kouluvalmennus pepin kanssa:)

Poni oli taas alussa ihan omissa maailmoissaan, ja satulavyön kiristäminenkin kesti sen 5 minuuttia. Oli se niin karmee juttu! ja tosi jännää oli myös se, että maneesissa oli Pepin lisäksi ainakin 5 muuta ratsukkoa, jotka ravaili ja laukkaili. vautsi:o



Työskenneltiin ensin ympyrällä käynnissä. Minun piti ratsastaa täysin eri tavalla Peppiä, kuin mitä oon tottunu sitä ratsastamaan. Oon menny sillä aina aika lyhyellä ohjalla, ja se on tuntunu ihan hyvältä. Nyt en saanut ottaa ohjia edes tuntumalle kun vasta loppuraveissa, mutta huomasinki sen sitten ihan hyväksi tekniikaksi:)!
Poni alko väsymään aina välillä, ja pidin sitten aika usein taukoja, että peppi sai kävellä ihan pitkin ohjin pari kierrosta. 
 Peppi oli paljon rennompi, haki itse alas, polki paremmin takajaloilla ja pohjekkin meni ihan hyvin läpi .  Olihan siinä ensin vähän totuttelemista, mutta lopputunnista kun molemmat alko päästä ideaan kiinni, niin alko taas yhteistyö sujua.
Ei laukattu tänään yhtään, joka olikin ihan hyvä idea, koska halusin työstää vaan tuota ravia. Lopussa mentiin vielä loivia kiemuroita, ja silloin peppi alko tuntua ihan älyttömän hyvältä!! Oon kyllä ihan älyttömän tyytyväinen poniin ja valmennukseen!

Tästä on hyvä jatkaa.

2 kommenttia: