sunnuntai 11. syyskuuta 2011

sunnuntain piristys

Moikka taas:)

Tänään oli sitten taas minun ratsastusvuoro. Peppi on vielä muiden kanssa laitumella yötäpäivää, joten sain ihan jonkun verran kävellä ennen kun sain ponin otettua mukaani. Laidun oli tosi liukas, ja meinasin pari kertaa vetästä nokallenikin..:D

Harjasin ponin, selvitin hännän ja harjan, ja varustin. Peppi vaikutti heti paljon säpäkämmältä kun viimeks, koko ajan piti jotain touhuta.

Maneesissa peppi ei millään meinannu pysyä paikoillaan, että oisin voinut kiristää satulavyön. Pienen neuvottelun jälkeen sain sitten satulavyön kiristettyä ja hypättyä selkään.
Ratsastin paljon kahdeksikolla koko maneesia käyttäen, ja sitten yleensäkkin suoralla menemistä, ilman että maneesin seinä on apuna. Peppi ei tuntunut läheskään niin hyvältä kun viimeks, ei oikein malttanut keskittyä mihinkään..
Otin sitten ympyrällä taas ravista laukannostoja. Oikeaan suuntaan laukat nousi ihan nätisti, mutta vasempaan suuntaan oli taas vähän ongelmia. Kyllähän se laukka nousi, mutta ei kovin siististi. Päätin vielä yrittää nostoja, ja kappas, yksi pieni myötäys sisäohjasta, ja laukka nousi tosi nätisti. Vika oli siis minussa, ei suinkaan pepissä:)
Otin sitten vielä loppuraveja, ja tällön Peppi alko tuntua tosi hyvältä! Oli paljon rennompi ja eteenpäinpyrkivämpi kuin alussa.  Kävelytin sitten vielä loppukäynnit maasta käsin.

Peppi oli aika hikinen, joten en vienyt sitä enää takasin laitumelle kun yöt alkaa olla jo aika kylmiä.
Rasvasin suitset, harjasin satulavyön ja suojat jne.
Keskiviikkona sitten valmennukseen=)



Mustakkaalta löydettiin siis jalasta luuliika, ja menee operoitavaksi ensiviikolla. Toivottavasti ei joudu pitämään mahdottoman pitkää sairaslomaa, sillä toista terapiahevos"sijaista" on aika vaikea löytää:(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti