torstai 24. marraskuuta 2011

Humputtelua ja rodeonäytöksiä

En millään malttanut olla menemättä eilen tallille, ja näin jälkikäteen ajatellen se ei ollut ihan viisain mahdollinen veto, kun vielä kuitenkin kipeänä olen. Jälkiviisaus on paras viisaus:)
Ajattelin, että käyn vain juoksuttamassa Pepin, eihän siinä tule kuuma. Laitoin toppahousut ja untuvatakin vielä päälle, etten jäädy. Pah. Voin kertoa, että tuli muuten kuuma, eikä keuhkot tykänny yhtään..

Juoksutin neidin pelkillä suitsilla, ajattelin että saisi vain vähän liinan päässä rennosti ravailla ja laukkailla. Peppi ajattelikin ihan toisin.
Kun laukannosto koitti ja pyysin sitä menemään melko reipasta laukkaa, Peppi ajatteli, että siihen väliin olis kiva vetästä pienet rodeonäytökset. Oli siinä sitten liinan päässä pitelemistä, kun poni rupeaa vetämään sarjapukkilaukalla toista päätyä kohden. Sain kuitenkin liinan pidettyä käsissäni, ja ponin vedettyä takaisin ympyrälle. Siinä se sitten vielä muutaman kierroksen ajan yritti, josko takajalat ylttäisi kattoon;) Ei olis kyllä ollut kiva kyydissä olla.
Ehkä minä pääsisin jo ensi viikolla ratsastamaan. Toivottavasti ainakin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti