lauantai 26. marraskuuta 2011

Maastoilua

Tänään käytiin Pepin, Pepin omistajan ja hänen suomehevosensa kanssa maaastoilemassa.
Minä luulin että Peppi on käynyt maastossa ennenkin, mutta pieni paniikki iski siinä vaiheessa, kun omistaja kertoi että Pepillä ei ole ratsastettu kertaakaan maastossa..
 Kävelin Pepin kanssa hetken kentällä, kunnes lähdettiin. Aluksi Peppi oli vähä  ihmeissään että minnekkä ollaan oikein matkalla, heitteli päätään ja steppaili paikoillaan. Äkkiä se siitä rauhoittui, eikä välittänyt mitään vastaantulevista autoista, kärryistä tai lenkkeilijöistä koirineen.
Päästiin pian isolle pellolle, johon pastoi kauniisti aurinko. Ravasin ja laukkasin ensin Pepin kanssa pellolla pienellä ympyrällä, mutta koska se oli vain pelkkää pidättelemistä ja Pepin rauhoittelemista, päätin sen antaa päästellä ihan kunnolla, ja niinpä laukattiin ihan täysiä pellon toisesta päästä toiseen ja takaisin. Peppi oli niin innoissan, ja näytti toosi tyytyväiseltä. Oli tosi vapauttavaa minullekin, kolmen viikon ratsastustauon jälkeen päästä ihan kunnolla päästelemään. Ravailtiin vielä pellolla hetki, ja lähdettiin kävelemään takaisin kotiinpäin. Tulomatkakin sujui ilman mitään ongelmia, Peppikin tuntui tosi rennolta ja tyytyväiseltä pärskiessään.

Peppi osaa kyllä aina yllättää, positiivisesti:) Oli kuin vanha konkari maastossa, eikä säikkynyt tai katellut yhtään mitään. Lupaan teille, että seuraavan kerran raahaan kuvaajan mukaan niin saatte tekin nähdä kuvia meidän maastoista ym:)

Muutaman viikon takainen videosta otettu kuva^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti