torstai 2. elokuuta 2012

Hyppelyä ja ostoksia

Tiistaina kävin kaverini Lauran kanssa tallilla kuvailemassa ja ratsastamassa. Ennen kun haettiin poni laitumelta, laiteltiin kentälle muutama este. Tai oikeastaan muuteltiin vaan välit Pepille sopivaksi ja raahattiin muut esteet pois tieltä.

 Laura ei ole hevosihmisiä mutta halusi kuitenkin kokeilla ratsastaa, joten Peppi sai toimia myös alkeisratsuna muutaman kierroksen peltoa ympäri, ja oikein hienosti käyttäytyi. Sen jälkeen menin itse selkään, verkkailin ravissa ja laukassa molempiin suuntiin ja aloin tulemaan verkkaristikkoa. Tällä kertaa hyppäsin tavan nivelillä, eikä ollut mitän ongelmaa vauhdin tai pidätteiden kanssa. Oikeastaan Peppi oli vielä rauhallisempi kuin viime kerralla, mutta hyppäsi puolet paremmin. Laitoin ristikosta puomien toisen pään melkein tolpan viimeisiin reikiin, sillä halusin kokeilla pystyykö poni hyppäämään yhtä rauhallisesti vähän isomman esteen. Ja hyvin hyppäsi. Ehkä se alkaa pikkuhiljaa tajuamaan että ilman hirveää vauhtiakin voi tosiaan hypätä;)

Tulin vielä kolme kertaa sarjan, josta joka kerran nostettiin viimeistä estettä. En viitsinyt hypätä paljoa, kun perjantaina on pitkästä aikaa estevalmennus ja poni oli muutenkin niin hyvä, että oli parempi lopettaa siihen. Työskentelin vielä vähän aikaa laukassa ja ravissa ennen kuin lopetin.






Tänään kävin vähän shoppailemassa Satulavyössä, ja mukaan tarttui mm.

Charles Owen Ayr8 Kypärä, 279e

Hanskat, 33e

Sprenger jalustinkumit, 17e

Vohveliloimi, 35e





Kaikki onneksi tarpeellisia, ei lähtenyt mitään turhaa sälää tälläkertaa mukaan.

2 kommenttia:

  1. oijoi mulla on samanlaiset hanskat, on kyllä hyvät, hyvä ostos siis ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla, itelläni ei oo tollasia ollutkaan:)

      Poista