sunnuntai 26. elokuuta 2012

Ratatreeniä ja kisasuunnitelmia

Ilmoittauduin eilen seuraestekisoihin Siilinjärvelle, jotka ovat siis viikon päästä ja menen luokat 70 & 80cm. Sitä seuraavana viikonloppuna (8.9) lähdetään kokeilemaan onnea koulukisojen parissa Sorsasaloon luokassa helppo C. Sitten vielä 22.9 olisi Sorsasalossa estekisat, jossa menen joko 70 tai 80cm, riippuen miten tuo kasikymppi menee Siilissä. Olihan se jo aikakin aloittaa kisakausi kunnolla:D! Nuo koulukisat jännittää hirmuisesti, kun tuo koulupuoli ei oikein vielä suju kunnolla.. Nyt kunnolla treeniä alle niin eiköhän me niistä jotenkuten selvitä.


Eilen pidettiin pitkästä aikaa ratatreenit, ja Peppi oli aivan huippu! Se oli niin innoissaan kun sai pitkästä aikaa hypätä kunnon rataa ja selvästi nautti siitä. Sen kanssa on vaan niin ilo hypätä:)
Rakennettiin lyhyt, seitsemän esteen rata ja tultiin se ensin 70cm korkeudesta ja sitten 80-85cm. Ensimmäinen rata meni aikalailla hyvin ja tasaisesti, mutta kun esteitä nostettiin niin toinen rata meni vähän huonommin, vakkakin päästiin puhtaasti maaliin. Unohdin ottaa puolipidätteitä ennen estettä, jolloin se pääsi pitkäksi ja hyppäsi vähän huonommin ja huonommista paikoista. Tulin viisi ensimmäistä estettä uudestaan ja meni jo paljon paremmin.
Hyvillä mielin lähdetään pitkästä aikaa kisakentille;)

Poni iloisena lähdössä töihin:D





2 kommenttia:

  1. Ootte kyllä kehittynyt huimasti, tosi siistiä menoa! :) Onnea tuleviin kisoihin!

    perustin blogin ja lukijoita kaivataan, käy kurkkaamassa :)
    http://othellov.blogspot.fi/

    VastaaPoista