sunnuntai 23. syyskuuta 2012

KuoR seuraeste 22.9

Taas yhtä kisareissua kokeneempana. Eilen mentiin Pepin kanssa Sorsasalossa se 80cm, ja ne jotka kerkesi aikaisempaa postausta vilkaisemaan niin tietääkin jo että kisat meni hyvin;)

Oltiin paikalla aika sopivaan aikaan, kerettiin käydä ilmoittautumassa, etsimässä vessaa (johon kuluikin melkein puol tuntia..), katsoa rataa ja laitella hepat kuntoon ihan rauhassa.
Kerkesin ratsastaa Pepin sileällä nopeasti läpi kaikissa askellajeissa ennen rataantutustumista. Valmentajani tuli kisoihin mukaan, käveltiin rata yhdessä ja mietittiin montako askelta otan mihinkin väliin ja vähän uusinnan teitä jne.
Rataantutustumisen jälkeen siirryin esteverkkakentälle. Tein ensin laukka-käynti siirtymisiä ja sen jälkeen tulin verkkaesteitä. Peppi tuntui aika etupainoiselta ja vahvalta, mutta saatiin kuitenkin ihan hyviä hyppyjä alle.






Yllä olevat kuvat c.Wilma

Kohta tulikin jo oma lähtövuoroni. Kiersin ensin kentän laukassa ympäri, että Peppi näki kaikki kentän laidalla olevat "pelokkeet".
En tiedä mitä ensimmäisessä hypyssä tapahtui, mutta se oli aika mielenkiintoinen. Kakkonen ja kolmonen ok, mutta nelonen.. mitä tapahtui? Lähdin tyrkkäämään Peppiä esteelle ja lähdin itse hyppyyn liian aikaisin, kun poni päättikin ottaa vielä yhden askeleen ja kiivetä esteestä yli. Puomi ei kuitenkaan tippunut, vaikka olin ihan varma että nyt se tulee alas. Peppi ei ole ikinä ennen ollut hypyissä noin varovainen, ja radalla se varoi varsinkin takajalkojaan paljon enemmän kuin yleensä.
 Loppurata sujuikin aika kivasti ja uusinnassa päästiin kokeilemaan ensimmäistä kertaa vähän pienempiä teitä ja laukkaspurtteja.
Olisin voinut tehdä uusinnassa vielä yhden tiukemman tien viimeiselle esteelle, mutta en uskaltanut ottaa vielä niin "isoa" riskiä. Aikamme riitti kuitenkin kolmannelle sijalle:) Niin hieno poni<3

(Uusinta alkaa tuon "saksaesteen", eli kasiesteen jälkeen)
ps. jos meri ja wilma luette tätä, niin kiitos hyvistä äänitehosteista videolla:DD Halusin säästää muiden korvia ja laitoin musiikin päälle..



Yllä olevat kuvat c. Emilia J




Yllä olevat kuvat c. Wilma

Tässä kuussa kiersimme yhteensä kolmet kisat, joista kaikista saimme ruusukkeen mukaan. Eipä olisi vielä vuosi sitten uskonut millainen tykki tuosta meidän ponista oikein tulee.. On se vaan hienoin 6-vuotias<3
Kohta olisi jo tarkoitus siirtyä hyppäämään aluetasolle 80 ja 90 ratoja, katsotaan miten siellä pärjätään:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti