lauantai 8. syyskuuta 2012

KuoR seurakoulu 8.9

HIENO PONI!
Ravikarsinassa:D
Peppi on niin yllätyksiä täynnä. Tänään tultiin koulukisoista kotiin ruusukkeen kera, mitä en olisi todellakaan vielä eilen kotona ratsastaessani uskonut.

Kisapaikalle Sorsasaloon saavuttiin yhdeksän maissa ja kymmeneltä alkoi kisat. Laiteltiin pikkuhiljaa ponia kuntoon ja puolen maissa lähdettiin jo verkkaamaan, kun starttasin kolmantena.

Peppi on kotona protestoinut kannuksia aikalailla, mm. laukassa ei suostunut liikkumaan ja kun yritti käskeä eteenpäin, niin takapää lensi. Muutenkin rataharjoitukset kotona on mennyt ihan päin jotain, joten kovin kummasta suoritusta ei ollut odotettavissa.

Aikani verkattuani totesin, että nyt minulla on ihan oikea Peppi alla, eikä se Peppi, joka ei suostu liikkumaan. Poni oli siis ihan sairaan hyvä ratsastaa! Tasainen, omalla moottorilla liikkuva ja kuuliainen.









Oma lähtövuoroni tulikin nopeasti ja eikun radalle.
Tuomaripääty oli Pepin mielestä ensin vähän pelottava, mutta kun mentiin pääty parin kerran ohi niin ei ollut enää mitään ongelmaa.
Kun tultiin pituushalkaisijaa pitkin alkutervehdykseen, se oli hieman jännittynyt eikä ollut aivan suora. Seuraavaksi alkutervehdys; ja Peppi pysyi paikoillaan! Se oli jo saavutus.
Rata sujui aivan mahtavasti, kunnes tapahtui pieni kömmähdys.. Laukkasin lyhyttä sivua, kunnes kohta huomasin olevani aitojen väärällä puolella. Hups.
En ollut varma saisinko enää jatkaa, mutta jatkoinpa silti kun merkkiä ei kuulunut. Ja onneksi jatkoin; loppurata sujui taas hyvin eikä minua hylätty, koska kyseessä oli seurakisat:)



Ei harmittanut yhtään tuo pikku moka, koska muu rata sujui sata kertaa paremmin kuin olisin ikinä arvannut. Arvelin että saisin prosenteiksi vähän yli 50%, koska tuo aidan hyppääminen kesken radan rokottaisi pisteistä aika paljon. Sain kuitenkin 59,239%! Olin niiin onnellinen kuullessani tuloksen, ja olen vieläkin.
Paparissa oli numerota 5-7.5. Aika paljon oli kommenttia että menee kättä vasten ja välillä kahdella uralla. Laukkaohjelmasta saatiin seiskoja ja yksi 7½, ja siellä kommentteja oli hyvä muoto, tahdikas, menee hyvin ylämäkeen. Ajatella, että se mikä kotona meni huonoiten, osoittautuikin radalla parhaimmaksi osuudeksi! Lisäksi meitä kuvattiin erittäin kauniiiksi pariksi:)

Puolessa välissä luokkaa tajuttiin että olen kolmossijalla. Ajattelin etten voi sijoittua, kun oli vielä niin paljon ratsukoita jäljellä ja vain viisi sijoittuu. Riisuttiin poni ja minäkin vaihdoin vaatteet.

Tulokseni riitti kuitenkin neljännelle sijalle! Pepin elämänsä kolmannet kisat, ja nämä oli ensimmäiset koulukisat. Palkintojenjaossa tuomari kehui Peppiä erittäin hienoksi poniksi.
 Kolmista kisoista jo kaksi ruusuketta saavutettu, siitä tulee vielä aikamoinen ruusukehai:) <3
Olen niin ylpeä meistä!

Jäin vähän jälkeen..:D
Tulosten odottelua:)








3 kommenttia: