lauantai 29. syyskuuta 2012

Lisää kisakuvia ja uusi hevostuttavuus

Kuvat: © www.galleriabonbon.webs.com 
Tänään käytiin Pepin kanssa maastossa kävelemässä ilman satulaa ihanassa säässä. Poni oli oikein nätisti vaikka muita ei ollut mukana, paitsi yksi pressu oli Pepin mielestä järkyttävän pelottava, ties se vaikka olisi voinut hyökätä kimppuun..


Tutustuin tänään myös ensimmäistä kertaa selästä käsin 5-vuotiaaseen puoliveriseen Lupuun.
Lupu oli täysin vastakohta Pepin kanssa, vaikka samaa näköä onkin;) Alku oli kirjaimellisesti tahmea, kesti vähän aikaa ennen kuin tajusin edes vähän miten heppa toimii ja Lupu oli melko laiska.
Tulin ensin ravissa kahta puomia, joista Lupu jo vähän innostui ja alkoi jo paremmin kantaa itseään. Nostin aina puomien jälkeen laukan, laukkasin puoli kierrosta ja tulin uudestaan puomeille. Sen jälkeen koitin laukannostoja käynnistä, jotka onnistui ihan ok.
Loppuun tulin vielä erilaisia tehtäviä. Pitkältä sivulta täyskaarto - pohkeenväistöä uralle - avotaivutusta - laukannosto ja voltti laukassa. Alku meni vähän miten meni, mutta loppuun saatiin jo ihan hyviä pätkiä. Sen jälkeen tein vielä ravi- ja laukkalisäyksiä (jos niitä sellaiseksi edes voi kutsua...). Oikeaan kierrokseen onnistui tuplasti paremmin kuin vasempaan, vasemmassa kierroksesa en saanut Lupua melkein yhtään eteen.
Kaikenkaikkiaan ihan tutustumisen arvoinen ja hieno hevonen. Saatan ruveta Lupulla nyt enemmänkin menemään, ja saas nähdä näkeekö meitä jossain vaiheessa kisakentilläkin.. sen näkee sitten:)
Lupu

2 kommenttia:

  1. Peppi näyttää aivan ihanan luottavaiselta ja kadehdin asentoasi hypyissä! Olette aivan ihana pari, ja postauksia on aina kiva lukea :)

    VastaaPoista