keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Hyppyjä ja villi poni

En olekkaan pitkään aikaan päässyt tänne kirjoittelemaan, kun ei ole ollut kuvia.
Viime viikolla Pepillä oli kiima ja se näkyi ratsastaessa selvästi. Sillä oli kamalasti energiaa, ei olisi muuta halunnut tehdä kuin laukata, eikä oikein jaksanut keskittyä mihinkään. Nyt kun pahimmat "kiimaoireet" oli hävinnyt, päätin pitkästä aikaa hypätä.

Meillä oli melkein kolmen viikon hyppytauko, joten Peppi oli tapansa mukaan hyppäämisestä aivan innoissaan. Mieleeni palasi hyppykerrat noin puolen vuoden takaa, kun Peppi ei oikeasti meinannut pysyä lapasessa, hyvistä ponnistuspaikoista ei ollut tietoakaan ja hypyt näytti kamalalta räpellykseltä. Eilen hypätessä tuli samanlainen tunne. Tuntui kuin oltaisiin palattu sinne ensimmäisiin hyppykertoihin.  Onneksi videolta se ei näytä niin kamalalta, kuin miltä tuntui..

Tulin kummastakin suunnasta ensin pitkällä sivulla olevaa verkka ristikkoa- ja pystyä. Sen jälkeen tulin yksittäisenä muutaman kerran muurin ja sarjan, jonka jälkeen tultiin kolme kertaa lyhyt neljän esteen rata. Viimeinen rata meni aika hyvin, niin lopetettiin siihen hyvillä mielin.

Nyt Peppi saakin vähää lomaa minusta, kun lähden illalla kaverini kanssa Alanyaan lomailemaan, joten postauksiakaan ei ole vähään aikaan tiedossa:)



kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa..:D



2 kommenttia:

  1. Pari puolipidätettä ennen estettä ainakin alkuvideon pätkissä olisi ollut paikallaan, kiihtyi ja pääsi pitenemään sen verran esteille.

    Muuten oikein kivan näköistä menoa :)

    VastaaPoista