tiistai 30. lokakuuta 2012

Mystiset patit

Lauantaina oli tallin koulukilpailut, johon en osallistunutkaan Pepillä, vaan lainahevosella Villikutsulla eli Viljolla. Pepillä meni äitini sekä toisen omistajan lapsi Elli. Elli voitti kisat Pepin kanssa, ja äitini sijoittui kolmanneksi.
 Menin KN. Specialin, ja no, se nyt meni vähän miten meni.. Prosenteiksi saatiin 54,800, oikeissa kisoissa ei varmaan oltaisi saatu edes hyväksyttyä tulosta. Viljolla olin mennyt ainoastaan kerran aikaisemmin, eikä se ole muutenkaan oikein minun makuuni:D Hieno hevonen, jos osaisi ratsastaa.
Parin viikon päästä olisi vielä tallin omat estekisat, jossa menen Viljolla puomiluokan.

Kisojen jälkeisenä päivänä, eli sunnuntaina, Pepille oli ilmestynyt molemmin puolin kaulaa isoja ja märkiviä patteja. Peppi ei antanut koskea niihin ollenkaan, eli ilmeisesti on melkoisen kipeitä. Se kuitenkin söi ja joi ihan normaalisti, joten ajateltiin sen olla yön yli ja soittaa aamulla eläinlääkärille.
Saatin kuin saatiinkin eläinlääkäri käymään eilen tallilla, mutta ei hänkään pystynyt sanomaan mitä ne oli tai mistä ne olisi voinut tulla. Kaikista järkevin selitys olisi allerginen reaktio, mutta ei olla muutettu ruokinnassa ym. mitään, ainut muutos on, että ruettiin viikko sitten syöttämään Pepille MSM:ää.
Eläinlääkäri määräsi Pepille tulehduskipulääkettä, toivottavasti patit laskisivat nopeasti.. Mitään liikutusrajoitteita ei kuitenkaan saatu, tietysti ponin mukaan mennään. Kävinkin eilen eläinlääkärin käynnin jälkeen juoksuttamassa sitä vähän maneesissa, ja peppi vaikuitti oikein tyytyväiseltä:)


Kesä<3



4 kommenttia:

  1. mulle tuli heti mieleen pääntauti:D mutta nehän tulee päähän ja ell ois varmasti tunnistanu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ja ei ollu mitään muita merkkejä siitä pääntaudista paitsi noi patit.

      Poista
  2. heis, bannerisi löytyy blogistani askartelunurkasta. Jos haluat muutoksia, kerro ihmeessä. :)

    VastaaPoista
  3. haluatko uuden bannerin vai koitatko vielä kikkailla jos saat sen toimimaan? :)

    VastaaPoista