sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Superpäivä Siilinjärvellä

Säästä huolimatta oli tänään erittäin onnistuneet estekisat ja Peppi yllätti jälleen positiiviesti. Meinaa ihan unohtuua, että nämäkin kisat olivat pepille vasta toiset. Se vaikuttaa niin kokeneelta kisaponilta!
Huutihan se vielä aika paljon aina kun Lupu (meidän kisakaveri) katosi näkyvistä, mutta ei läheskään niin paljoa kuin viimeksi. Ainakin Peppi keräsi paljon ihastuneita katseita;D


Jouduin ottamaan ekalle radalle tosi lyhyen verkan,koska lähdin jo kahdeksantena. Verkassa Peppi oli onneksi tosi kivan tuntuinen, eikä olisi tarvinnut verkatakkaan paljoa pidempään.






Lähdin iloisin mielin 70cm radalle, kävin näyttämässä ensimmäisen esteen ja tervehdin, mutta lähtömerkkiä ei kuulunut. Hetken aikaa odottelin ja kohta katsomosta kuului "mene jo!". Olin kuulema saanut jo lähtömerkin jota en kovan tuulen takia kuullut, joten äkkiä hanaa  kentän toiselle puolelle ja kohti ensimmäistä estettä.

Tavoitteeni oli päästä uusintaan, ja niinhän siinä kävi että uusintaan päästiin. Perusrata oli hyvä ja sujuva paria huonompaa hyppyä lukuunottamatta. Uusinnassa otin varman päälle, enkä uskaltanut kääntää niin tiukkoja teitä kun ehkä oltaisiin voitu mennä. Kuitenkin sieltä kolmas sija napsahti:)! Pepin elämänsä toisista kisoista ensimmäinen ruusuke, olisiko voinut onnellisempi olla.
Seiskakympin video tulee myöhemmin.

odottelua palkintojenjakoon


Palkintojenjaossa Peppi ei malttanut seisoa sekuntia pidempään paikallaan..





Suoraan palkintojenjaosta tutustumaan 80cm rataan ja sen jälkeen verkkaamaan. Jälleen otin vain lyhyen verkan, koska oli kuitenkin jo yksi rata alla ja lähdin radalle kuudentena.

Tällä kertaa jopa kuulin lähtömerkin, ja eikun taas menoksi.Nyt Peppi oli ihan eri tuntuinen radalla, paljon menevämpi jonka seurauksena tuli paljon parempia hyppyjä. Okei, se meni ehkä välillä vähän liian lujaa. Tavoite jälleen saavutettu, kun kajareista kuuluu; "ratsukko jatkaa toiseen vaiheeseen". En sitten tiedä oliko meno nyt vähän liiankin menevää, sillä uusinnassa tuli kaksi alas. Vaikka paikat oli hyvät ja en tietääkseni itse kämmännyt tilannetta ainakaan kovin pahasti, niin silti ne puomit vaan päätti tippua, ilmeisesti Pepin takajalkojen hipaisusta. Jos puomit ei olisi tippunut, niin ajan puolesta olisin ollut kuudes. Mutta turha jossitella;) Lopullinen sijoitus 16/26.
Olen silti tosi, tosi tyytyväinen meidän ensimmäiseen kasikymppirataan! Poni sai hirrveästi rapsutuksia ja herkkuja päivän hyvistä suorituksista:) Tästä on taas hyvä jatkaa.








<3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti