keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ratatreenit

Olipas kiva estetunti pitkästä aikaa! Vihdoin saatiin sovittua estevalmennuksille vakiopäivä, joka on viikottain keskiviikko iltaisin. Huippua päästä taas treenaamaan säännöllisesti!:)

Mutta nyt tämän päivän treeniin.
Alkuverkoissa tein paljon temponvaihteluita, ja peppi tuntui aika hyvältä jo alusta alkaen. Laukkasin ympyrällä ensin reilummassa laukassa isolla tiellä, ja sitten pikkuhiljaa kokosin laukkaa ja pienensin ympyrää pikkuhiljaa niin pieneksi kuin sain. Sitten taas reilummassa laukassa isompaa ympyrää, ja taas kootummassa laukassa pientä ympyrää. Tämä oli tosi hyvä tehtävä Pepille, ja aion kyllä jatkossa tehdä tuota enemmänkin! Sen sai siinä hyvin kuulolle ja avuille.

 Otettiin verkkahyppyjä ensin ympyrällä pystylle, sitten kahdeksikkona yhtä pystyä ja vielä ympyrällä okseria. Tämän jälkeen tulin vielä kaksi kertaa radan, ensin noin 80cm korkuisena ja sitten 90-100cm korkuisena. Ensimmäisellä kerralla tuli kielto sarjan toiselle, ja oli kyllä lähellä etten tippunut. Seuraavalla kerralla olin topakampi eikä ollut enää mitään ongelmaa.
Pepin kanssa ei ole melkein kahteen kuukauteen hypätty rataa, joten se taas kuumui tosi paljon ratojen aikana. Radat kuitenkin muuten meni hyvin, paikat osui jne joten olen tyytyväinen. Vielä pientä hienosäätöä vaille ja eikun taas kisakentille :)








5 kommenttia:

  1. taisi olla vähän innoissaan? :D eikö sua ala päätä huimaa tuossa vauhdissa? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo, oli kyllä vähän turhankin innoisaan:D ei se vauhti tunnu edes selästä käsin niin kovalle, kun siihen on jo tottunut.. jälkeenpäin on ihan hauska kattoo näitä videoita ja huomata miten kovaa se oikeesti on menny:D

      Poista
  2. Ei vitsit se on hieno! Ootte kyllä niin taitavia yhdessä!

    VastaaPoista
  3. Ihana poni ja hienosti meette! :)

    VastaaPoista