maanantai 11. helmikuuta 2013

Pulkkailua









Lauantaina pulkkaratsasteltiin pitkästä aikaa. Peppi tykkäsi hirmuisesti, ja siitä kyllä näkee että se nauttii siitä hommasta. Moni tallilainenkin tuli ihailemaan miten hienosti se veti pulkkaa perässä. Peppi myöskin kuuntelee ratsastajan apuja paljon paremmin kuin tavallisesti. Heti, kun pulkassa olija kaatuu/päästää narusta irti, niin Peppi pysähtyy. Pepillä on edellisessä kodissa myös hiihtoratsastettu, niin ei tiedetä että onko se jo siellä opetettu niin hyvin vai onko se vaan oikeasti niin viisas;)

Peppi on ollut nyt aika hyvä ratsastaa, mutta mulla on ilmennyt aika pahoja istuntaongelmia, vaikka olen käynyt nyt säännöllisesti kouluvalmennuksissakin. Se kai johtuu myös osittain satulasta kun se keikkaa aika paljon eteenpäin, mutta on mulla ennen ollut istunta parempi tuollakin satulalla. Istun siis ihan kamalasti etukenossa, ja vaikka yritän korjata sitä, ja luulen että istunta on hyvä niin todellisuudessa könötön siellä edelleen. Nyt vaan yritetään korjata sitä, eiköhän se siitä taas parannu :)
Keskiviikkona meillä onkin taas pitkästä aikaa estevalmennus!

2 kommenttia:

  1. Edellisessä kodissa oli tosiaan aika paljon pulkanvetoa ja hiihtoratsastusta, ja itsekkin istuin monta kertaa pulkan kyydissä ja talutin Peppiä kun joku oli kyydissä. Mutta oli vain talutus +pulkka, koska ei ollut ihmistä joka olisi noussut selkään...

    VastaaPoista
  2. Sillon ku tää oli Pertunmaalla ni kävin pari kertaa siellä sillee et näin tän :))

    VastaaPoista