keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Keskiviikkohyppelöt

Ennen tämän päivän hyppyselostusta lisään pari kuvaa sunnuntain harjoituskoulukisoista, jossa mentiin K.N Special. Prosentteja saatiin 59,200% ja olen niihin tyytyväinen, koska kyseessä oli kuitenkin meidän ensimmäinen KN rata:)





Tämän päivän hyppäämiset sujui kivasti, enkä edes muista milloin Peppi olisi ollut hypätessä niin rauhallinen kuin tänään. Aluksi hyppäsin ristikko-pysty linjaa, jonka tulin aluksi seitsämällä, sitten kuudella ja lopussa vahingossa viidellä askeleella:D  Tuntuipa pitkästä aikaa hyvälle kun pystyi säätelemään laukkaa ihan oman mielen mukaan, eikä Pepin. Sitten siirryttiin pysty-pysty-okseri linjalle, johon tultiin sisälle ravissa.  Tämä sujui tosi hyvin, ja viimeisissä hypyissä okseri taisi olla jotain metrin pintaan. Ensimmäisellä kerralla peppi kolautti, joten tulin vielä uudestaan jolloin meni puhtaasti yli. Käskin äidin huutaa aina okserilla mulle katseesta, joka siis tarkoittaa että katso ylös- ja eteenpäin. Usein jään tuijottelemaan maata, ja silloin rojahdan hypyissä liikaa ponin kaulalle.
Lopuksi kokeilin vielä vastalaukkoja ja ravilisäyksiä - eikä kummatkaan ole ikinä onnistunut niin hyvin kuin tänään! Videon alussa näkyy yksi ravilisäys. Vielä pitäisi saada vaan päätä ylemmäs, kun aina lisäyksissä Peppi painautuu hirmu alas..



4 kommenttia:

  1. Harmitus, video ei näy? Toivottavsti saisit sen toimimaan, olisi kiva nähdä!

    VastaaPoista