lauantai 12. tammikuuta 2013

Päiväni tallilla (maastoilua,pulkkailua ja esteitä)

Tänään olikin melko monipuolinen tallipäivä ja siellä hujahtikin aikaa viisi tuntia. Veljelläni on kypäräkamera, ja lainasin sitä tänään tallille ja laitoin kypärään kiinni. Oli tosi hauska nähdä videot jälkeenpäin ja ne onnistuikin aika hyvin!
 Alunperin tarkoitus oli kokeilla ensin kentällä pari kierrosta pulkkailua ja sen jälkeen hypätä vähän. Maneesissa olikin kahden tunnin varaus juuri kun mentiin tallille, niin pitihän siihen välille jotain keksiä.

Kävin ensin kävelemässä ja vähän ravailemassa viereisella tiellä, jonka jälkeen viriteltiin hiihtoratsastusvaljaat Pepin päälle ja pulkka perään, äiti ratsasti ja minä olin pulkan kyydissä. Pepillä on kerran aikaisemmin vedetty pulkkaa/suksia, mutta siitäkin on jo vuosia aikaa. Hienosti poni käyttäytyi ja oli kuin olisi aina pulkkaa vetänyt:) Pyörittiin ensin kentällä ja sitten käytiin vielä vastakkaisella tiellä ravaamassa pulkka perässä. Tämän jälkeen käytiin katsomassa vähän aikaa maneesissa olevaa estetuntia ja sitten päästiinkin jo hyppäämään.
Toisella pitkällä sivulla oli kolmoissarja ja toisella suhteutettu linja. Meni ihan hyvin, laukkaa sai säädeltyä jo paljon paremmin kuin viikko sitten mutta vieläkin parannettavaa on. Äiti meni Pepillä vielä loppuverkan ja heidän tyylinäyte näkyy tuossa videon lopussa.

Tässä olisi tälläinen aika pitkä ja ehkä vähän tylsäkin "päiväni tallilla" video jossa on materiaalia kypäräkamerasta ja ihan tavallisestakin kamerasta. Pahoittelen äänitehosteita..:D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti