lauantai 19. tammikuuta 2013

Vanhoja ja uusia kuvia

On ihan kokonaan unohtunut pistää näytille meidän syyskuun koulukisojen kuvat, sekä pari kuvaa Pepistä entisessä kodissa on vielä julkaisematta, joten saatte ne nyt.

Pepillä oli torstaina rokotus ja raspaus ja annetaan aina rokotuksen jälkeen sille pari vapaapäivää. Tänään siis käytiin vain hoitamassa ja taluttelemassa sitä ulkona. Käytiin ensin pellolla kävelemässä, mutta siitä ei meinannut tulla mitään kun muut oli pellolla laukkailemassa ja Peppi ei oikein ymmärtänyt miksi hänen täytyi vain kävellä.. Siirryttiin sitten kentälle ja otettiin pari ravipätkää, harjoittelua tulevaa kantakirjaustilaisuutta varten. Ihan hyvin meni, ainut ongelma oli vaan että mun kunto ei riitä esittämään Peppiä niin hyvin että sen liikkeet tulisi kunnolla esiin. Pitäisi varmaan alkaa kuntoilemaan vähän..

 Tällä viikolla meillä oli kouluvalkka tiistaina, jossa harjoiteltiin vastalaukkoja ja takaosakäännöksiä. Ensi viikoksi ei ole mitään muita suunnitelmia, kun kouluvalmennus keskiviikkona. Päivitin myös kisakalenteria, mutta varmastikkaan noihin jokaisiin kisoihin en ole menossa. Ollaan niin paljon riippuvaisia kyydeistä, kun meillä ei ole omaa traileria, niin se rajottaa aika paljon kisoissa käymistä.






Seuraavat kuvat tältä päivältä:







1 kommentti: