lauantai 5. tammikuuta 2013

Päätöntä menoa

Otsikko kertookin kaiken olennaisen meidän eilisestä estevalmennuksesta. Ainakin tuli huomattua, että kolme viikkoa hyppytaukoa + edellisen päivän vapaapäivä ei todellakaan ollut mikään hyvä yhdistelmä.
Osallistuttiin siis pitkästä aikaa Tuomaksen estevalmennukseen, jossa oltiin viimeksi kesällä. Harmitti että valmennus meni niin huonosti, koska Tuomas ei nähnyt miten paljon ollaan oikeasti kehitytty viime kerrasta.

Alkuun tultiin laukassa kahta puomia, johon piti saada väliin välillä kolme ja välillä kaksi askelta. Askeleet sopi joka kerralla hyvin, mutta peppi vaihteli laukkoja puomeilla ihan miten sattuu.
Sitten siirryttiin kahden esteen kääntelytehtävään ja Peppihän oli jo siinä ihan vauhdissa. En saanut sitä kunnolla kiinni ja se vaan kaahotti menemään. Se ei myöskään taipunut yhtään vasemmalle, ja joka kerta, kun pystyn jälkeen piti kääntää vasemmalle, se meinasi kaatua. Ja kerran se käväisikin polvillaan, videon lopussa näkyy siitä pikkupätkä.

Sitten tultiin erilaisia linjoja ja lopuksi rataa. Peppi oli niin kamalan innoissaan, etten meinannut saada siihen mitään kontrollia. Esteet pidettiin ihan matalina ja ihan hyvä niin. Se rakastaa niin paljon hyppäämistä ja oli niin innoissaan kun pääsi pitkästä aikaa hyppäämään, mutta se vauhti millä se meni alkoi olla jo melko vaarallista. Tästä eteenpäin alkaa ahkera kontrolliharjoittelu, että saan säädeltyä laukkaa paremmin. Paljon puomeja, kavaletteja, jumppista ja linjoja eri askelmäärillä. Treeniä treeniä:)







valmennuksen jälkeen pestiin poni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti