torstai 11. heinäkuuta 2013

uusi rakkaus saapui kotiin + puhelinkuvia

..nimittäin saatiin ihan extempore uusi estesatula! :) Tai siis ensimmäinen sellainen, aiemminhan ollaan menty yleissatulalla. Satula on Prestigen Joy jumper.

Ei olla aiemmin edes mietitty koko estesatulaa, mutta eilen anne lainasi minulle omaa estesatulaansa ja siitä saatiin idea sitten rueta katselemaan josko löytyisi pepillekin oma satula, kun oli niin hyvä hypätä. Tänään äiti soitti ratsastustarvikeliike Satulavyöhön ja siellä oli kolme erilaista ponin estesatulaa, joten käytiin hakemassa ne kaikki sovitukseen. Kaksi kolmesta istui pepille erittäin hyvin, ainut miinus toisessa oli, että sitä olisi pitänyt vähän toppauttaa. Ei voitu uskoa silmiämme kun ensimmäinen satula loksahti jo hyvin pakoilleen, kun tuon yleissatulan etsimisessäkin kesti viimeksi niin kauan!
Kokeilin hypätä molemmilla satuloilla ja molemmat oli hyviä ja peppi hyppäsi ja liikkui niillä mielellään. Minun oli parempi istua kuitenkin tässä Prestigessä, joten otettiin se :)(Valmentaja oli siis mukana kokeilemassa näitä, ei itse soviteltu..)
 Satula pääseekin jo heti testiin sunnuntana maastoesteillä!

Ostin myös uudet equilinen ratsastushousut ja kl:n saapassukkia. Housut oli todella hyvät päällä, mutta tänään kun ratsastin niin huomasin että haaroissa oli jo järjetön reikä..Toivon että ne saa vielä palautettua, ei ole ihan oikein jos parinsadan euron housut hajoaa ensimmäisellä käyttökerralla...









4 kommenttia:

  1. Meilleki tulee varmaan Prestigen estepenkki, niissä on ihan huippu istua ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii on! ja plussaa vielä kun niissä on ne irrotettavat ja siirreltävät polvituet :)

      Poista
  2. miten korkee peppi on? se on nii söpön pikkunen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se on mitattu muutama vuos sitte 140cm, eli luultavasti pari senttiä yli sen :)

      Poista