lauantai 9. marraskuuta 2013

Muutaman viikon kuulumiset

Nyt ei ole ollut oikein motivaatiota kirjoittaa tänne, vaikka materiaalia onkin ollut. Lisäksi koulussa on ollut aika raskasta ja maanantaina mulla alko viimeisen vuoden ensimmäinen työssäoppiminen, mikä kestää kuusi viikkoa. Työpäivien jälkeen on usein niin väsynyt, ettei blogin päivittäminen käy mielessäkään. Lisäksi täytyy tietysti myös käydä tallilla ja nähdä kavereita.

Tallille tuli viime viikolla uusi poni, jota olen nyt kerennyt jo viitisen kertaa liikutella. Sunnuntaina hyppäsin sillä pari kertaa ihan yksittäistä ja torstaina pientä rataa, ja voi että miten mahtava voi poni olla! Tästä ehkä joskus myöhemmin lisää..:)

Tässä välissä on kerennyt olla jo kolme estevalmennusta. Kolme viikkoa sitten mentiin ensimmäistä kertaa rataa kesän jälkeen, seuraavalla kerralla jumppaa ja viimeksi taas rataa. Kyllä on syksyn treeni tuottanut tulosta, radallakin hypyt on jo paljon parempia ja terävämpiä. Ollaan keskitytty myös aina alkutunnista sileän työskentelyyn, tehty avoja, väistöjä, laukanvaihtoja ym ja niitä olenkin yleensä sitten yksin ratsastellessani myös treenannut. Vihdoin alkaa palaset loksahdella kohdalleen ja hyvillä mielin lähdetään ensi viikolla kisoihin!:)


5 kommenttia:

  1. Meetkö sä pipsalla jatkossakin ?

    VastaaPoista
  2. onko sulla instagram? Ja mitkä kuolaimet pepillä on ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on, mmonnii. Koulussa kolmipalat tai kuminivelet, esteillä ollaan nyt käytettyä pelhamia.

      Poista