torstai 3. toukokuuta 2012

Muutos kisasuunnitelmiin


Eli eipä nyt päästäkkään lähtemään sinne Sorsasaloon ensi viikolla, koska en saakkaan vaihtaa seuraa kesken kauden -eikä minulla ole aluelupaa. Tarkoitus oli siis vaihtaa meidän oman tallin seuraan, mutta pystytäänkin vaihtamaan vasta ensi vuonna, koska ollaan maksettu jo tän vuoden lisenssi.. No, täytyy siis käydä suorittamassa nyt puhtaasti se 70cm ja Helppo C, koska omista suorituksistani on niin kauan aikaa (kolme vuotta?) ettei niitä enää hyväksytä. Sitten päästän aluekisojakin kiertämään:)

Niinpä me sitten imottauduttiin eilen Siilin ratsastajien järjestämiin seuraestekisoihin, jotka on sunnuntaina ja pidetään vieläpä ulkokentällä. Ja paljonko on aikaa? Kaksi päivää, Hui! Mennään luokat 60 & 70cm. Peppi tarvitsee alle sellasen "sähellysradan", sillä se toinen rata on aina parempi. Tavoitteena siistit ja puhtaat radat molemmista.

Koulutulos yritetään päästä hankkimaan varmaan 19.5 Maaningan seurakoulukisoista, mikäli kyydit ja muut onnistuu.

Jännittää jonkun verran miten Peppi käyttäytyy vieraassa paikassa, miten menee koppiin yms. Se on kuitekin sen verran rohkea ja reipas, että en usko että tulee mitään ihmeempiä ongelmia vastaan. Toivottavasti..:)


Antakaa anteeksi kamala könötykseni..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti